top of page
Komposiittiputket-min.png

Tarjoamme parhaat ratkaisut purkistoillesi. Nimittäin komposiittiputket ovat nykyaikaisia ja kestäviä putkijärjestelmiä, jotka sopivat erinomaisesti käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysputkistoihin. Komposiittiputket ovat monikäyttöisiä ja niillä on monia etuja verrattuna perinteisiin putkimateriaaleihin, kuten kupariin tai teräkseen.

Käytämme Uponor-komposiittiputkia, jotka ovat markkinoiden johtavia ja luotettavia tuotteita. 

Komposiittiputket

Komposiittiputkien asennus

Komposiittiputket ovat monikäyttöisiä ja sopivat erinomaisesti käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysputkistoihin, sillä ne ovat syöpymättömiä, happitiiviitä, hygieenisiä ja helppoja asentaa. Komposiittiputket ovat myös hiljaisia ja vaimentavat veden virtauksesta ja pattereista aiheutuvat äänet. Komposiittiputket ovat tyyppihyväksyttyjä ja soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Käytämme Uponor-komposiittiputkia, jotka ovat markkinoiden johtavia ja luotettavia tuotteita. Uponor-komposiittiputket ovat monikerroksisia, eli niiden ydin on alumiiniputki, jonka sisä- ja ulkopuolella on muovikerros. Tämä rakenne yhdistää muovin ja metallin edut ja tekee putkista kestäviä, tiiviitä ja muotoiltavia. Uponor-komposiittiputkia on saatavilla eri kokoja ja värejä, ja ne voidaan liittää helposti ja nopeasti puristusliittimillä ilman tulitöitä. Uponor-komposiittiputkilla on pitkä takuuaika ja ne täyttävät kaikki rakennusmääräykset ja standardit.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat varmistaa, että putkistosi toimii saumattomasti ja kestävästi.

Nykyaikainen ja kestävä putkijärjestelmä

Uponor komposiittiputket

Uponor -komposiittiputket

Uponor komposiittiputki sopii käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysputkituksiin sekä pinta-, runko- ja nousujohdoiksi. Putkien jatkuva lämpötilankesto on 70 °C, hetkellisesti 95 °C. Paineenkesto on 10 bar. Uponor-komposiittijärjestelmässä tulee aina käyttää järjestelmään kuuluvia putkia, liittimiä ja työkaluja.

  • Koot 40–110 mm

Uponor S press - puristusliitin

Uponor S press - puristusliitin

Uponor S-press -puristusliittimet on tarkoitettu Uponor-komposiittiputkien (Uni Pipe PLUS, Metallic Pipe PLUS, MLC) liitoksiin. Liittimien materiaali on sinkkikadon
kestävä DR-messinki ja PPSU-muovi ja ne soveltuvat käyttövesi- ja lämmitysverkostoihin. Valikoima sisältää suorat liittimet, kulmat, T-haarat, kierreliittimet, kytkentäliittimet ja pintahanakulmat.

  • Kokoluokissa 16–32 mm murtuva värirengas puristuksen havaitsemiseksi

  • Kiinteät puristusholkit kiinni liittimessä

Rakennuksen paloa osastoivien rakenteiden läpi kulkeviin komposiittiputkiin ja läpivienteihin on asennettava palokatkot, jotka estävät tulen, kuumuuden, savun ja myrkyllisten kaasujen leviäminen palo-osastosta toiseen. Lisäksi palokatko estää äänen ja pölyn leviämisen tilasta toiseen. Palokatkot mitoitetaan rakenteen paloluokan mukaiseksi.

Palokatkot

Palokatko estää tulen leviämisen

bottom of page