top of page
Nimetön malli (2)-min.png

Ilmanvaihto- ja ilmalämmityskoneet yhdistävät ilmanvaihdon ja lämmityksen, kierrättävät ilmaa, suodattavat epäpuhtaudet ja lämmittävät tuloilman, parantaen energiatehokkuutta ja sisäilman laatua. Ne toimivat ympäri vuoden, tarjoten tasaisen sisälämpötilan kaikissa sääolosuhteissa, erityisen hyödyllisinä alueilla, joilla on korkea lämmitystarve. Lisäksi ne vähentävät energiankulutusta, tehden niistä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Ilmanvaihto- ja ilmalämmityskoneet

Ilmanvaihto ja ilmanlämmityskoneet

eMAC etäohjaus tekee kodin tai vapaa-ajan asunnon ilmanvaihdon ohjauksesta helppoa ja mukavaa. Etäohjaimen avulla voit kytkeä ilmanvaihtokoneen kotona, poissa, tehostus tai takkatilaan, sekä säätää lämpötiloja mistä ja milloin tahansa.

Lisäksi pystyt tarkastelemaan ilmanvaihtokoneen toimintaa ja sen hetkisiä lämpötiloja, ilman kosteuspitoisuutta ja hiilidioksiditasoa sekä muokkaamaan ilmanvaihdon asetuksia niin kotoa kuin etänä! Laitteisto mahdollistaa myös tuloilman lämpötilan muuttamisen ja ilmanvaihdon tehon säätämisen.

Älykästä ilmanvaihdon etäohjausta

Ilmalämmityskoneet

Ilmalämmityskone Parmair Lämpöiiwari II huolehtii kotisi tasaisesta lämmöstä ja laadukkaasta ilmanvaihdosta energiatehokkaasti ja taloudellisesti. Lämpöiiwari II koostuu energiatehokkaasta ilmanvaihtokoneesta ja tehokkaalla vesipatterilla varustetusta kiertoilmakoneesta

bottom of page