top of page
Maalämpöjärjestelmät

Maalämpöjärjestelmät

Vaasan alueelta

Maalämpö on energiatehokas ja ekologinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa sinulle tasaista lämpöä kovillakin pakkasilla. Unohda perinteiset lämmitysmuodot ja astu ekologisempaan suuntaan.

 

Tutustu meidän huippuluokan maalämpöratkaisuihin, jotka tuovat lämpöä kotiisi tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Maalämpöjärjestelmä

Maalämpö on älykäs valinta, kun haluat lämmittää kotisi ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Maalämpöjärjestelmä käyttää toiminnassaan maahan sitoutunutta auringon energiaa. Maalämpöpumppu siirtää lämpöä maaperästä kotiisi. Tämä prosessi vaatii vähemmän sähköä verrattuna muihin lämmitysjärjestelmiin, eikä maalämpöpumppu tuota haitallisia päästöjä, mikä tekee siitä ekologisen ja kestävän vaihtoehdon.

 

Maalämpöpumpun avulla voit myös lämmittää kotisi käyttöveden.

 

Energiatehokkuuden takia maalämmöllä säästät lämmityskuluissasi jopa 80% samalla pienentäen omaa hiilijalanjälkeäsi. Maalämpö on myös pitkäikäinen ja vähähuoltoinen tapa pitää kotisi lämpimänä. Maalämpöjärjestelmä maksaa itsensä takaisin säästöinä energiakustannuksissa ja nostaa samalla kiinteistön arvoa.

 

Asiakkaanamme saat käyttöösi asiantuntevan tiimin, joka auttaa suunittelemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan maalämpöjärjestelmän huomioiden kodin koon, energiantarpeen sekä budjetin. Tarjoamme sinulle avaimet mukavaan lämpöön ja säästöihin. 

Lämmitä kotisi kustannustehokkaasti ja ekologisesti

Ekologinen

Kestävä

Energiatehokas

Matalakustanteisempi

Viessmann-Vitocal 333-G

Jokainen lämpöpumppu on 100% testattu tehtaalla. Tuotantolinjalla on useita erillisiä testausvaiheita ja lämpöpumppu testataan myös täydellisenä pakettina. Lisäksi laitteet testaa myös ulkopuolinen taho.

Laaja tuoteportfolio takaa oikean tuotteen juuri sinulle.

Voit tutustua valmistajan sivulle tästä.

Nordic sarja

Invertteriohjattuja ilma-vesilämpöpumppuja on ollut markkinoilla jo pitkään. Nyt tämän ohjaustavan hyötyjä voidaan hyödyntää myös maalämpöpumpuissa. Invertteriohjauksen hyödyt korostuvat vaihtelevissa lämmitystehon tarpeissa.

Nordic sarja maalämpöjärjestelmä
Viessmann-Vitocal 333-G

Vitocal 300-G

Lämpöpumppu Vitocal 300-G on maalämpöpumppujen

modernin teknologiansa ansiosta tehokkain ratkaisu

uudisrakennuksiin ja paras valinta lämmityslaitteistoa uusittaessa.

Tehosäädelty kylmäainepiiri mukauttaa lämpöpumpun

lämmitystehon vastaavaan lämmöntarpeeseen rakennuksessa.

Voit tutustua valmistajan sivulle tästä.

Vitocal 300-G

Monipuoliset ominaisuudet tekevät Geodanista täydellisen maalämpöpumpun. Kevyt ja matala laitteisto helpottaa asennusta. Mukautuva lämpökaivon kontrollointi, invertteritekniikka, Wi-Fi* ja älyverkko-ominaisuudet tekevät laitteistosta fiksumman.

 

Yksi markkinoiden hiljaisimmista laitteista on entistäkin hiljaisempi "hiljainen tila" asetuksen ollessa aktiivinen.

Voit tutustua valmistajan sivuille tästä.

Mitsubishi Electric Godan

Mitsubishi Electric Godan

bottom of page